کوآپ چیست؟
تاریخ : 1400/8/29 ساعت 13:34
خلاصه مطلب: توضیح کوآپ و شرایط آن ، لیست معروفترین دانشگاه های ارائه د هنده کوآپ
🔴 برخی از دانشگاه های کانادا دارای گزینه ارائه کوآپ هستند.
🔺کوآپ Co-Op دوره ای است تقریبا شبیه دوره کارآموزی ؛ در این دوره ، کار عملی به دانشجو محول می شود و این کار عملی جزو تحصیل او به شمار می آید. در مدت دوره کوآپ دانشجو کارمند تمام وقت محسوب شده ، دستمزد می گیرد و مدت این دوره جزو تجربه کاری او در نظر گرفته می شود.
🔺گذران دوره کوآپ برای دانشجویان بین المللی بسیار حائز اهمیت است زیرا هم راه گرفتن اقامت پس از تحصیل را هموار و هم مسیر اخذ اقامت دائم را آسان می کند.
🔺 اعطای کوآپ به دانشجو پس از شروع برنامه تحصیلی اتفاق می افتد و شروع دوره کوآپ معمولا بعد از گذراندن دروس نظری دانشگاهی است تا پس از دروس تئوری دانشجویان بصورت عملی دانش و مهارت خود را ارتقا دهند.
🔺 متقاضیان کوآپ باید در نظر داشته باشند که علاوه بر دانشگاه مربوطه ، باید رشته تحصیلی را انتخاب کنند که دارای شرایط اعطای کوآپ باشد. هماهنگ کننده دوره های کوآپ دانشگاه می تواند برای انتخاب رشته و ثبت نام کوآپ کاملا به شما کمک کند.
🔺 غالبا یک ترم قبل از شروع کوآپ دانشگاه لیست شرکتهایی را که دانشجو می تواند برای گذران دوره عملی خود به آنها رجوع کند ، به متقاضی می دهد و ضمنا دانشگاه به دانشجو آموزش می دهد تا بتواند رزومه خود را برای ارائه به آن شرکتها بنویسد.
🔺 دوره های کواپ معمولا برای مقطع کارشناسی ارائه می شود . رشته هایی که دارای کوآپ هستند دوره کارشناسی شان 5 ساله است چون دوره گذران کار عملی هم به آن اضافه شده است. همچنین شهریه این رشته ها از رشته های دیگر بیشتر است.
✅ رشته هایی که دارای دوره کوآپ هستند :
✔ مدیریت ، کامپیوتر و نرم آفزار ، علو پزشکی ، مهندسی ، داروسازی و هتلداری
🔴 شرایط لازم برای گرفتن کوآپ :
ـ داشتن ویزای تحصیلی معتبر.
ـ نامه تأییدیه دانشگاه جهت ضروری بودن گذران دوره کوآپ برای دانشجو
ـ متقاضی باید حتما دانشجوی تمام وقت باشد.
ـ کار مورد نظر باید با بخشهای اصلی رشته تحصیلی دانشجو هماهنگ باشد.
ـ مدت زمان کوآپ نباید بیشتر از 50% مدت زمان برنامه تحصیلی متقاضی باشد.
🔺 معروفترین دانشگاه هایی که رشته های دارای کوآپ را ارائه می دهند :
ـ دانشگاه آلبرتا
ـ دانشگاه واترلو
ـ دانشگاه تورنتو
ـ دانشگاه بریتیش کلمبیا
ـ دانشگاه منیتوبا
ـ دانشگاه ساسکاچوان
ـ دانشگاه ویکتوریا